iHUS en franchisedrevet kjede

En felles visjon gjør det lettere for oss og våre kunder og definere hva iHUS står for og jobber mot.

iHUS skal være det  naturlige førstevalg for deg som skal starte eiendomsmeglerbutikk. iHUS skal innta posisjonen som den moderne og profesjonelle utfordreren i meglerbransjen, og iHUS skal være den foretrukne eiendomsmegler for boligbevisste kunder på det sentrale Østlandet

Vår hovedmålgruppe er kunder som er meget opptatte av sine boliger. Den typiske iHUS-kunde legger vekt på design og utforming/løsning, i tillegg til urban beliggenhet. De objektene som butikkene i kjeden selger sender klare signaler til markedet om hva kjeden står for. Det er derfor viktig at kundene ser på iHUS som en garantist for god kvalitet i salgsprosessen.

iHUS megleren er ung, personlig, uformell, uhøytidelig, oppriktig, ærlig

iHUS profilen er klar og tydelig, profesjonell, utfordrende, moderne, kvalitetsfokusert

iHUS konseptet oppfattes som salgsfokusert, fleksibelt, nytenkende, effektivt

Vi har stor tro på at vi kan bygge iHUS samtidig som vi kan bygge den enkelte megler. Det er jo de dyktige menneskene som jobber hos oss som er iHUS, og som du møter enten på visning eller i et kontraktsmøte. Det er viktig at kundene våre velger den megleren de får best kjemi med. Våre meglere er uformelle mennesker med ulik bakgrunn. Vi har mange meglere som er tospråklige og dette ser vi som en stor fordel da Oslo og Østlandet stadig blir mer flekulturelt. Vi er stolte av alle som jobber hos oss, og vi vet at de jobber hver hardt for hver eneste oppdrag og hver eneste kunde.

Vi har valgt å bygge opp iHUS-kjeden som franchisekjede. På denne måten beholder den enkelte butikk sin selvstendighet, samtidig som vi får gode og ryddige rammer å videreutvikle konseptet.

Franchising er en godt egnet kjedeform for en kjede i vekst. Det er enkelt å starte ny virksomhet, samtidig som franchise er uten en stor administrasjon og kan med lave kostnader kontinuerlig arbeide med utvikling av kjeden.

 

 

iHUS Facebook

Pressekontakt

Geir Ole Reiakvam
Mob: 922 39 181
geirole@ihus.no

JOBBE I iHUS?
Vi er alltid på jakt etter nye meglertalenter. Vi kan tilby deg spennende jobb i et prestasjonsfremmende miljø. Ta kontakt med vår salgsdirektør Geir Ole Reiakvam på tlf. 922 39 181.

LYST TIL Å STARTE iHUS?
Er du eiendomsmegler og har en drøm om å starte noe eget? Kontakt Geir Ole Reiakvam for å høre mer om iHUS sitt franchisekonsept. Kontakt oss på telefon 922 39 181.

Slider with ID 2 is not found