Om oss

I motsetning til iHus er de fleste meglerforetak eid av banker. Som en av de få rendyrkede eiendomsmeglerkjeder har vi dermed en enestående posisjon i markedet.

_JA_5450

Vi kan samle alle våre krefter om akkurat det vi skal, nemlig eiendomsmegling. Denne posisjonen har vi utnyttet til å perfeksjonere et konsept for våre kunder som vi mener er noe av det beste du kan få tak i. Vi liker å tenke annerledes enn den typiske megleren og det er mye av grunnen til vår suksess. Flere av våre butikker er markedsledende i sitt område, og de fleste av våre meglere bor i samme området som butikkene. Vi er av den klare oppfatning at lokalkunnskap er avgjørende for et vellykket salg – både fra megler og takstmann. Vi fokuserer på å lage et førsteklasses produkt som er tilgjengelig for alle. Målgruppen vår er svært opptatt av bolig og beliggenhet. Vi har stor inngang på kontorene våre som følge av vår sterke markedsposisjon og urbane profil.

Den typiske iHUS kunde legger vekt på design, utforming, løsning og kvalitet. Vi arbeider meget nært med våre samarbeidspartnere for å gi et spesialtilpasset produkt for deg som kunde. De vi jobber med er markedsledere innen sine felt og vårt felles mål er å oppnå de mest effektive kommunikasjonsløsningene for deres eiendom.

stue og trapp

iHUS Facebook

Pressekontakt

Geir Ole Reiakvam
Mob: 922 39 181
geirole@ihus.no

JOBBE I iHUS?
Vi er alltid på jakt etter nye meglertalenter. Vi kan tilby deg spennende jobb i et prestasjonsfremmende miljø. Ta kontakt med vår salgsdirektør Geir Ole Reiakvam på tlf. 922 39 181.

LYST TIL Å STARTE iHUS?
Er du eiendomsmegler og har en drøm om å starte noe eget? Kontakt Geir Ole Reiakvam for å høre mer om iHUS sitt franchisekonsept. Kontakt oss på telefon 922 39 181.

Slider with ID 2 is not found