Kjøpe bolig

Om du skal kjøpe bolig for første gang, eller bytte fordi du har fått andre behov, er det uansett en stor beslutning som forandrer mye i livet ditt. Adressen er en ting, boligen noe annet. Budrunder kan vøre både hektiske og konkurransedrevet, men husk å holde hodet kaldt. For avgjørelser her kan påvirke deg og din økonomi i lang tid.

Derfor er det viktig at du har tenkt nøye gjennom det hele på forhånd og gjort dine forundersøkelser slik at du er best rustet i budkampen.

Å by på en bolig kan være spennende – i noen tilfeller nesten for spennende. Det er mye som står på spill, og det er likt i alle faser av livet uavhengig av utgangspunkt: Uansett hvor du er i livet er det alltid en god idé å snakke med noen som har erfaring og kan gi deg gode råd om visning, finansiering og budgivning. En iHUS –megler vil gi deg gode råd enten du skal flytte sammen med kjæresten, få barn, skille deg eller planlegge seniortilværelsen.

åpen løsning

Våre meglere tar gjerne en prat med deg om hva du bør gjøre dersom boligen din er litt sliten eller trenger enkel oppgradering. Daglig leder Ada Kjenner overtok et oppdrag fra en konkurrerende kjede og selgeren var fortvilet fordi leiligheten ikke ble solgt. Ada rådet selgeren til å male en vegg i stuen. Med nye bilder og en ny drive i salget ble boligen solgt, og alle ble fornøyde.

iHUS Facebook

Pressekontakt

Geir Ole Reiakvam
Mob: 922 39 181
geirole@ihus.no

JOBBE I iHUS?
Vi er alltid på jakt etter nye meglertalenter. Vi kan tilby deg spennende jobb i et prestasjonsfremmende miljø. Ta kontakt med vår salgsdirektør Geir Ole Reiakvam på tlf. 922 39 181.

LYST TIL Å STARTE iHUS?
Er du eiendomsmegler og har en drøm om å starte noe eget? Kontakt Geir Ole Reiakvam for å høre mer om iHUS sitt franchisekonsept. Kontakt oss på telefon 922 39 181.

Slider with ID 2 is not found