Sporveisgata 8

Majorstuen - Attraktiv 2-roms med solrik balkong i hyggelige omgivelser nær Stensparken! Heis i bygget. Leiligheten er forbeholdt blinde og svaksynte.
 • Oslo
 • Sporveisgata 8, 0354 Oslo
 • 3,650,000
Gi bud
 • Velkommen til Sporveisgata 8 A - En attraktiv 2-roms med solrik innglasset balkong sentralt på Majorstuen!
 • Leiligheten har en arealeffektiv planløsning som gir god plass i alle oppholdsrom og med dette en herlig atmosfære.
 • Hyggelig felles hage.
 • Nærområdet.

Prisdetaljer

 • Prisantydning3,650,000
 • Fellesgjeld190,155
 • Totalpris3,840,155
 • Primærrom66m2
 • BoligtypeLeilighet
 • EierformBBL
 • Soverom1
 • Etasje6
Gi bud

Areal, byggeår og matrikkel

 • Bruksareal66m2
 • Tomt2942m2
 • Byggeår1972
 • Kommuenr.301
 • Gårdsnr.214
 • Bruksnr.339
 • Meglers ref.1170046

Visning

 • Tirsdag 29. August, kl. 18:00-19:00

Megler

Mikael Menti

Megler MNEF

mikael@ihus.no

92 80 62 46

Innhold

Leiligheten har en stille men samtidig meget sentral beliggenhet midt mellom Bislett og Majorstuen, like ved Stensparken. Det er fint utsyn fra leiligheten og leiligheten er uten direkte innsyn fra andre naboer. I nærområdet har du alt du kan tenke deg av servicetilbud med bl.a. den svært populære cafèen Bolivar med uteservering, og tapasrestauranten Delicatessen en kort spasertur fra leiligheten. Like i nærheten finner du også dagligvareforretning, frisører, restauranter og barer. Leiligheten ligger nær Bogstadeveien, kanskje Norges mest kjente shoppinggate. Bogstadveien har nylig gjennomgått en fasjonabel oppgradering som blant annet innbefattet bredere fortau med varmekabler og støydempende trikkeskinner. Her finnes tilbud for de fleste behov, det være seg trendy motebutikker, små, koselige nisjebutikker, eller større kjedebutikker.

Offentlig kommunikasjon
Leiligheten ligger \"midt i smørøyet\" mht. offentlig kommunikasjon. Fra leiligheten spaserer man 1 minutt til Bogstadveien eller Pilestredet der buss og trikk tar deg raskt til alle byens knutepunkter. Nærmeste t-bane er Majorstuen som er ca. 15 min. gange fra leiligheten.

Rekreasjons- og turmuligheter
For de turglade finnes det flere parkanlegg med rekreasjonsmuligheter. Ett minutts gange fra leiligheten ligger Stensparken. En liten spasertur fra leiligheten finnes også Frognerparken og Slottsparken. Fra Majorstuen T-bane tar linje 1 deg til Frognerseteren og Nordmarka på 25 minutter. Flere sportsanlegg i nærheten; blant annet S.A.T.S Majorstua, Elixia Colosseum, Synergy treningssenter, Frogner Stadion og Frognerparken Tennisanlegg.

Avstander til studietilbud
Fra leiligheten er det ca. 5 minutters gange til Høyskolesentret på Bislett, 15 min. til Universitetet på Blindern, Tannlegehøyskolen og Vetrinærhøyskolen på Adamstuen. T-banen fra Majorstuen tar deg til BI Nydalen på 10 minutter.

Standard

Leiligheten fremstår som velholdt og funksjonell. For utfyllende beskrivelse av byggemåte og standard se takst som kan innhentes hos megler.

Rom for rom:
Entre:
Romslig entré/hall utstyrt med plassbygd skapinnredninger som gir rikelig med oppbevaringsplass. Hallen har også god plass til hjemmekontor, noe som gjør det til et praktisk ekstrarom i hverdagen.

Bad/WC:
Stort bad med opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Badet er innredet med servant, skap, wc og dusjkabinett. Dette er et veldig funksjonelt bad med masse plass.

Kjøkken:
Herlig spiskjøkken med praktiske innredninger, rikelig med skapplass og plass for spisebord. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Alle hvitevarer medfølger.

Stue:
Hyggelig stue med god plass til kombinasjonen dagligstue og spisestue. Spisestuedelen rommer stort spisebord med plass til 6 gjester. Dagligstuen er lett å innrede og rommer stor hjørnesofa, tv-møbel m.v. Fra dagligstuen er det utgang til leilighetens balkong.

Balkong:
Balkongen er av svært god størrelse med fint utsyn og gode sol-/lysforhold. Balkongen er innglasset og med dette et herlig ekstrarom uansett årstid.

Soverom:
Stort soverom med god plass for skapinnredninger.

Diverse

# Det foreligger ferdigattest på eiendommen.
# Borettslaget består av 62 andelsleiligheter.
# Ingen kan eie mer enn en andel i Borettslaget.
# Andre enn ektefeller og personer som i minst to år naturlig har utgjort en husstand kan ikke tegne andel sammen eller erverve den i fellesskap på annen måte enn ved arv.
# Borettslaget har avtale med Get om levering av kabel tv- og bredbåndstjenester.
# Det er tillatt med gass-/elektrisk grill på balkongen.
# Borettslaget praktiserer dugnad.
# Borettslaget har avtale med Bygårdservice AS om vaktmestertjenester.
# Det er et klubbrom i bygget som kan leies av beboerne. klubbrommet ligger i kjelleren og leies ut for 400,- pr gang og har 24 sitteplasser i den ene delen og kjøkken og toalett i den andre delen.
# Som andelseiere kan bare opptas blinde/svaksynte som er godkjent av Borettslagets styre. Med blind eller svaksynt menes den som har så nedsatt synsevne at det er umulig eller vanskelig å lese vanlig skrift og/eller orientere seg ved synets hjelp, eller som har tilsvarende problemer i den daglige livsførsel. Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i vedtekter for borettslaget, som kan innhentes hos megler, før man avgir bud.

Parkering

I gate etter stedets gjeldende bestemmelser.

Fyring/oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Tomt

TOMT.EIET

Fellesutgifter

3611

Omkostninger

Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): 3900
Panteattest kjøper: 172
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk: 430
Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk: 430

Dyrehold

Tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere, ellers øvrige regler etter husordensregler.

Selges "som den er":
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel fravikes til ugunst for kjøper. Eiendommen har allikevel mangel der dette følger av avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" eller § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" eller eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig.