Sars´gate 31 H

Lekker 3-roms med solrik balkong, og fantastisk utsikt mot Botanisk have!
 • Oslo
 • Sars´gate 31 H, 0562 Oslo
 • 3,750,000
Gi bud
 • Velkommen til Sars´gate 31 H - En stilig 3-roms med stor balkong, gode solforhold og flott utsikt\"

Prisdetaljer

 • Prisantydning3,750,000
 • Fellesgjeld243,596
 • Totalpris3,993,596
 • Primærrom53m2
 • BoligtypeLeilighet
 • EierformAksje
 • Soverom2
 • Etasje4
Gi bud

Areal, byggeår og matrikkel

 • Bruksareal53m2
 • Tomt1183m2
 • Byggeår1940
 • Energimrk.E
 • Kommuenr.301
 • Gårdsnr.229
 • Bruksnr.124
 • Meglers ref.1170043

Visning

 • Søndag 27. August, kl. 13:30-14:30
 • Mandag 28. August, kl. 18:30-19:30

Megler

Mikael Menti

Megler MNEF

mikael@ihus.no

92 80 62 46

Innhold

Sentralt beliggende på sydlige Sofienberg, rett overfor Botanisk Hage. Etter få minutters gange befinner du deg på Grünerløkka med sitt mangfoldige uteliv. Her har du godt med serveringssteder, butikker og øvrige servicefasiliteter. Sofienberg, har på sin side, en roligere atmosfære.

I nærområdet finner du i tillegg alt det du trenger i diverse dagligvareforretninger, cafeer og servicefunksjoner. For øvrig er det gåavstand til sentrum.

Offenlig kommunikasjon finnes i umiddelbar nærhet. Trikkens linje 17 tar deg raskt til ned til sentrum eller opp mot Storo/Grefsen. I tillegg til trikken er det gode bussforbindelser fra bussholdeplass i Trondheimsveien med blant annet bussrute 31 med sine hyppige avganger, dette er også nattbuss. Alternativt kan en ta bussrute 20 fra bussholdeplassen i Helgesens gate, kun 2 minutters gange unna boligen. Det er også gangavstand til Carl Berner eller Tøyen, hvor du finner T-banestasjoner. T-banes linje 4 og 5 kan ta deg til sentrum, Nydalen, eller Blindern på noen få minutter og med buss og trikk kan du ta deg effektivt til alle deler av byen.

Det er kort vei til flere av byens grønne lunger ved blant annet Botanisk Hage, Tøyenparken, Ola Narr og Sofienbergparken. Flere av parkene egner seg godt til løpeturer, alternativt kan du trene på et av de mange treningssentrene som ligger i nærheten.

Området rundt Carl Berner har de siste årene vært gjennom en rehabilitering og fremstår nå som et moderne knutepunkt for buss, trikk og T-bane. Det er umiddelbar nærhet til alt av servicefasiliteter som offentlig kommunikasjon, dagligvareforretninger, skoler, barnehager og diverse butikker.

Standard

Entré:
Arealeffektiv entré med oppheng for ytterklær samt plass for ytterligere oppbevaring i form av nisje/kott. Pene overflater med inngang til bad gir en praktisk og kurrant planløsning.

Stue:
Lys og lekker stue som er enkel å innrede etter eget ønske. God plass til sofa, bord og mediamøbler. Det er god plass til spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen finnes også utgang til leilighetens solrike balkong.

Balkong:
Stor og deilig balkong med plass til det meste. Her kan du nyte det nydelige sommerværet i hjertet av Oslo. Det er treheller på gulvet, skjerming mot naboer og et fantastisk skue over Botanisk have mot sentrum i syd. Da balkongen vender mot sydvest er det sol hele dagen, et herlig uterom på sommeren.

Kjøkken:
Tidløst og moderne kjøkken i åpen løsning mot stue med lyse profilerte fronter, integrerte hvitevarer (komfyr, steketopp, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap). Her finnes også plass for spisebord. Nyt frokosten til leilighetens flotte utsyn.

Soverom:
To store soverom med god plass til både seng og oppbevaring. Stor skyvedørsgarderobe og nisje/kott på det ene soverommet og plassbygd garderobeskap på det andre soverommet. Lyse og pene overflater gir en herlig romfølelse samtidig som at det, i det ene soverommet, er hentet frem original teglstein på deler av veggene.

Bad:
Pent, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Enkel og tidløs innredning og plass til det en trenger. Skap som gir rom for oppbevaring speil med belysning. Badet er rehabilitert i regi av aksjelaget.

Diverse

- Aksjeselskapet består av 162 leiligheter knyttet til 163 aksjer. Tøyen Boligselskap AS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 921579853, og ligger i bydel 2 Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Sars Gate 31 A-P.
- Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Aksjeselskapets revisor er BDO AS.
- Selskapet har egen hjemmeside: www.tbsas.no
- Styrets e-post er: styret@tbsas.no
- Facebookside: www.facebook.com/ToyenBoligselskapAS.
- Selskapet har 4 vaskerier som står til beboernes disposisjon.
- Boligaksjeselskapet har avtale med Tang & Jacobsen AS om renhold av Boligaksjeselskapets fellesarealer.
- Vaktmester utfører daglig drift og vedlikehold.
- Tøyen Boligselskap AS får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS.
- Canal Digital er pt. aksjeselskapets leverandør av kabel-tv og bredbåndstjenester.

Adkomst

Direkte adkomst fra Sars\' gate. Det vil skiltes med iHUS visningsskilt ved felles visninger.
For ytterligere veibeskrivelse, se kartskisse eller www.ruter.no.

Parkering

I gaten etter gjeldende regler for området.

Fyring/oppvarming

Sentralfyring via radiatorer.
Ellers elektrisk.

Tomt

TOMT.EIET

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Fellesutgifter

4597

Omkostninger

Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): 6500
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER: 7750
Noteringsgebyr forretningsfører: 3200

Dyrehold

Tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere, ellers øvrige regler etter husordensregler.

Eierskiftefors

Selger har tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring. Budgivere og interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæringsskjema og tilstandsrapport.

Selges "som den er":
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel fravikes til ugunst for kjøper. Eiendommen har allikevel mangel der dette følger av avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" eller § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" eller eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig.