Gardermoen Vest N1

Næringstomt ved Oslo Lufthavn. Ubebygd næringstomt på ca 21 mål. (N1) Fantatisk intern beliggenhet på feltet med gode eksponeringsmuligheter. Sjelden mulighet! Gode byggeforhold, sand/grus bunnforhold.
 • Nannestad
 • Gardermoen Vest N1, 2030 Nannestad
 • 33,280,000
Gi bud
 • Gardermoen Vest Næringspark
 • Gardermoen Vest Næringspark - Regulering
 • Gardermoen Vest Næringspark - Plassering og avstander
 • Gardermoen Vest Næringspark
 • Gardermoen Vest Næringspark
 • Gardermoen Vest Næringspark
 • Gardermoen Vest Næringspark
 • Gardermoen Vest Næringspark
 • Gardermoen Vest Næringspark
 • Gardermoen Vest Næringspark
 • Gardermoen Vest Næringspark
 • Gardermoen Vest Næringspark
 • Gardermoen Vest Næringspark

Prisdetaljer

 • Prisantydning33,280,000
 • Totalpris33,280,000
 • BoligtypeNæringstomt
 • EierformSelveier
Gi bud

Areal, byggeår og matrikkel

 • Tomt20800m2
 • Kommuenr.238
 • Gårdsnr.32
 • Bruksnr.22
 • Meglers ref.80170075

Visning

 • Ingen planlagte visninger for øyeblikket. Kontakt megler for mer informasjon.

Megler

Jannik Lindhoff Holm

Salgsleder/ Eiendomsmeglerfullmektig / Siviløkonom

jh@ihus.no

91 65 19 02

iHUS Eiendomsmegling v/ Jannik Lindhoff Holm kan stolt presentere Gardermoen Vest N1. En sjelden stor tomt på hele 20,8 mål med beliggenhet like i nærheten av Oslo Lufthavn.

Har du en bedrift som er avhengig av en god infrastruktur for at tjenesten/produktet som du tilbyr, skal være så lett og raskt tilgjengelig som overhodet mulig? Ville du være tjent med å utvide og lagre med en ekstremt sentral beliggenhet? Da må du handle raskt, for dette er noe for deg!

Gardermoen Vest N1 er en tomt på ca 20,8 mål like ved det største knutepunktet Norge har, nemlig Oslo Lufthavn Gardermoen. Her er det god mulighet for å spre din tjeneste eller ditt produkt, både innenlands og utenlands, på en rask og effektiv måte. På denne tomten kan du ha lette industri- og servicebedrifter, utstillingshaller og lagre. En mer sentral beliggenhet enn dette må du lete lenge etter!

Denne plasseringen er ypperlig for bedrifter som trenger lager for varer og trailere, som trenger et mellomstop når de plukker opp varene som skal sendes videre. Her er det gode mulighet for de bedriftene som har arbeidstakere som reiser mye i jobben. De kan nå ha base på kontorer like ved Oslo Lufthavn, og benytte seg av hoteller like ved eiendommen eller rett og slett dagpendle til og fra jobb, da Oslo Lufthavn har flere avganger i døgnet til alle mulige destinasjoner. Plasseringen er også ypperlig for de som har behov for utstillingshaller, eller de med lette industri- og service bedrifter.

Her er det rikelig mulighet til oppdeling av tomten i mindre enheter etter tilpassing til akkurat din bedrift. Konferer med megler for nærmere avklaring om dette. Tomteområdet er nærmest flatt og byggegrunnen består av sand og grus. Lave utbygningskostnader.

Tenk praktisk, tenk stort, og sikre deg i dag en av Norges kanskje mest sentrale tomter!

Denne tomten selges som en hel tomt. Prisforlangende er kr 1.600,-/kvm, indikert kr 33.280.000,- for hele tomten.

Innhold

Gardermoen Vest N3 ligger vest for Gardermovegen fv 176 ved Grasmogrenda på Moreppen, ca 4 km fra Nannestad sentrum. Den har en flott og sentral beliggenhet like ved Oslo Lufthavn. Dette er Norges største flyplass som ligger ca 47 km fra Oslo på grensen mellom Nannestad kommune og Ullensaker kommune. I 2015 hadde Oslo lufthavn 24,6 millioner reisende og var Skandinavias nest største flyplass. Oslo lufthavn har faste direkteforbindelser til drøyt 140 destinasjoner, hvorav 30 er innenriks og 110 utenriks. I tillegg kommer mellom 20 og 60 charterdestinasjoner, avhengig av sesong. De er Norges viktigste trafikknutepunkt for internasjonal trafikk til og fra Norge, og denne tomten ligger like i nærheten!

E6 i umiddelbar nærhet garanterer deg adkomst til Østlandets raskeste og mest innholdsrike veikorrdor både nord- og sørover. Med rask transport fra Gardermoen til alle omkringliggende destinasjoner er området ideelt for mellomlagring og videre transport via E6. Transport via lastebil/vogntog blir ikke lettere enn dette.

Oslo Lufthavn har fått en helt ny ankomst- og avgangshall som hadde en offisiell åpning i april 2017. Dette arbeidet holdt på fra 2012-2017, og nå har flyplassen endelig fått 34 nye innsjekkingsskranker, såkalte walkthrough-skranker, som er mer effektive og fleksible, samt et helt nytt bagasjeanlegg. I tillegg vil det åpnes til sammen 17 ny serveringssteder og 4 nye kiosker.

Rundt Gardermoen finner du gode muligheter for overnatting, da du får gode tilbud fra flere forskjellige hoteller. Dette gjør det lett for de som pendler og er på forretningsreiser, og for de som holder/skal på konferanser.

Det er gode tog- og bussforbindelser til Gardermoen. Dette gjør at man ikke er avhengig av bil for å skulle rekke flyet sitt. Det er hyppige avganger flere ganger i døgnet både med tog og buss. Skulle man ønske å benytte seg av bilutleie så finner man bla. Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget lokalisert i ankomsthallen ved togstasjonen.

Med bil:
Jessheim: ca. 10 min.
Lillestrøm: ca. 28 min.
Oslo: ca. 40 min.
Hamar: ca. 45 min.

Standard

Tomten reguleres av bestemmelser for Grasmogrenda Næringspark 12.02.96. Bestemmelsene i denne gjelder fullt ut for hele tomten. Fullstendig reguleringsbestemmelser ligger som vedlag til salgsoppgaven.

Tomten er regulert til industri/næringsvirksomhet og skal bebygges deretter. Det tillates 50 % bebygd areal (BYA) av netto tomt jf reguleringsplanen datert 12/2-1996. Bygninger skal ha avstand til nabogrense tilsvarende halve bygningens høyde, og minimum 4m. For fradeling av tomter skal fradelingen begynne i sør. Innenfor byggeområdet N1 tillates oppført bygninger og anlegg som omfatter følgene virksomheter: Industri- og servicebedrifter, utstillingshaller og lagre.

Maksimal tillatt gesimshøyde er 11,5 meter. Bebyggelsen kan utformes med inntil tre etasjer, innredet i samsvar med byggeforskriftene, med mulighet for innredning av loft. Det gis ikke tillatelse for innredning av kjelleretasje i området. Alle endelige planer må godkjennes av kommunen.

Diverse

Alle interessenter anbefales å lese salgsoppgaven i sin fullstendige form med alle vedlegg nøye. Ved å sette deg godt inn i eiendommens muligheter, egenskaper og tilstand stiller du med det beste beslutningsgrunnlaget. Eiendommen selges som AS. Kommunal overtagelse av vei og VA- ultimo 2017.

Adkomst

Fra Oslo kjør E6 nordover. Ta avkjøringen mot Gardermoen og inn på E16. Hold til høyre og følg E16 under Lufthavnvegen. Følg veien rett frem gjennom 4 rundkjøringer. I den femte rundkjøringen tar du til høyre og inn på FV. 176. Ta til venstre i neste rundkjøring. Ta 6 avkjøring til venstre. Tomten er nå på din venstre side/foran deg.

Tomt

TOMT.EIET

Omkostninger

Panteattest kjøper: 172
Tingl.gebyr obligasjon: 525
Tingl.gebyr skjøte: 525
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 33 280 000,-): 832000


Selges "som den er":
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel fravikes til ugunst for kjøper. Eiendommen har allikevel mangel der dette følger av avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" eller § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" eller eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig.