STORGATA 44 - Engebrets Promenade

Lillestrøm Sentrum: Splitter ny 3-roms i Engebrets Promenade på 100 kvm + 19 kvm stor vestvendt balkong - 2 bad - 2 garasjeplasser - Høy standard, heis, alt i gåavstand. Midt i sentrum av Lillestrøm! (Videresalg av kontraktsposisjon)
 • Lillestrøm
 • STORGATA 44 - Engebrets Promenade, 2000 Lillestrøm
 • 6,800,000
Gi bud
 • Seksjon70red_TEST
 • Nydelig bygg - Engebretsen Promenade
 • Kveldstemning i Lillestrøm sentrum
 • Gangavstand til Lillestrøm Stasjon
 • Lillestrøm har et stort tilbud av uteliv, restauranter og...
 • Du er alltid kun en kort gåtur fra en grønn og koselig park
 • ikke minst Lillestrøm Kino
 • Stort tilbud av servicesteder i sentrum
 • Underholdning på Åråsen...

Prisdetaljer

 • Prisantydning6,800,000
 • Totalpris6,800,000
 • Primærrom100m2
 • BoligtypeLeilighet
 • EierformSelveier
 • Soverom2
Gi bud

Areal, byggeår og matrikkel

 • Bruksareal100m2
 • Byggeår2018
 • Kommuenr.231
 • Gårdsnr.81
 • Bruksnr.339
 • Seksjonsnr.70
 • Meglers ref.80170066

Visning

 • Tirsdag 17. Oktober, kl. 16:15-16:15

Megler

Jannik Lindhoff Holm

Salgsleder/ Eiendomsmeglerfullmektig / Siviløkonom

jh@ihus.no

91 65 19 02

iHUS Eiendomsmegling v/ Jannik Lindhoff Holm har gleden av å presentere en nydelig leilighet i attraktive Engebrets Promenade-prosjektet.
Dette er en Design+ leilighet hvilket vil si en betydelig oppgradert og innflytningsklar leilighet fra utbyggers side.
Boligen står ferdig og er innflytningsklar i 4. kvartal 2017. Bygging pågår og holder fristen så langt. Utbygger er annerkjente Thon Eiendom.

Dette er en 3-roms selveier leilighet i 4.etg. på 100 kvm. BRA, samt privat terrasse på 19 kvm. Boligen består av entré, mellomgang, 2 bad/WC, 2 soverom samt stue med åpen kjøkkenløsning. Leiligheten ligger i D-bygget.

I tillegg følger det privat sportsbod, samt 2 stk garasjeplass i underjordisk parkeringsanlegg under leiligheten.

Innhold

Beliggende i sentrum av Lillestrøm i tilknytning til Storgata/Gjerdrumsgata. mer sentrumsnær beliggenhet er vanskelig å finne. Fra boligen har du gangavstand til alt av fasiliteter Lillestrøm kan by på. Det er flere kaféer, restauranter, butikker av alle slag, treningssentre, kino, kolonialer, kirke, barnehager, skoler, tog- og bussterminal, kulturhus m.m. i umiddelbar gåavstand fra leiligheten.

Toget til Oslo tar kun 10 min, og ca. 20 min til Gardermoen. Det går i tillegg flere busser til omkringliggende områder som Skedsmokorset, Strømmen, Kjeller, Olavsgård, Lørenskog etc.

Lillestrøm er fullt av muligheter. Blant annet finnes det flere parker hvor en kan gå turer, slappe av, eller grille om sommeren. Byen byr på et rikt utvalg av spisesteder og har flerfoldige restaunter - her finner du noe du liker enten du har lyst på italiensk, kinesisk eller bare en saftig burger. Jekyll and Hyde er en egen øl-pub med et rikt utvalg av forskjellige merker, typer og variasjoner; her sitter praten løst og en kan slappe av med venner mot slutten av uken.

Standard

Leiligheten leveres med høy standard - kort fortalt: ALT NYTT!
2 stk garasjeplasser følger med leiligheten.
- HTH Kjøkken innredning i type KP Mono med dempere i alle dører og skuffer.
- Underlimt kjøkkenvask
- Høykvalitets hvitevarer fra annerkjente Siemens med frittstående kjøleskap, oppvaskmaskin samt integrert komfyr med platetopp. Røros Orion ventilasjonshette.
- 1 stavs eikeparkett på alle gulv.
-Helflisede baderom.
-Eget baderom i tilknytning til hovedsoverom.
-Stor, privat terasse på 19 kvm
-Store vinduer som slipper inn mye naturlig lys.
-Balansert ventilasjon.
-Vannbåren varme på baderom.
-Skyvedørsgarderobe

Det er gjort en god del oppgraderinger i leiligheten fra utbyggers side som nåværende selger allerede har betalt for.

BAD
Bad, WC med dusj og vaskerom leveres flislagt på vegger og gulv med fliser i henhold til romskjema. Veggfliser leveres i dimensjon 500x200 mm. Gulvfliser leveres i maks dimensjon 200x200 mm. Det leveres innfelte spotter i tak på bad. På bad leveres svingbare rette dusjvegger med klart herdet glass og aluminiums profiler. Dusjarmatur leveres montert på vegg. Gulvflisene i dusjsonen vil være nedsenket i forhold til resten av badet, slik at vann hindres i å flyte ut på gulvet utenfor dusjhjørnet ved dusjing. Baderomsinnredning leveres i henhold til romskjema og tegning. I tillegg leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Det leveres vegghengt WC.

Det vil bli tekniske sjakter med skap for rør-i-rør system og vannbåren varme i tilknytning til våtrommene. Det blir satt inn inspeksjonsluke for avlesing av målere etc. Plassering vil gjøres så lite sjenerende som mulig.

GARDEROBE
Boligen leveres med I-skap fra HTH. Høyde på skap er ca. 2,1 m.

VINDUER/VINDUSDØRER
Vinduer leveres med energiglass, med U-verdi maks 1,0 W/m2K. Vinduene leveres ferdig malt fra fabrikk.Vinduer leveres med barnesikring og mekanisme for låsing i luftestilling.

GULVLISTER/GERIKTER
I rom med eikeparkett leveres det lakkerte eikelister langs gulv.

VENTILASJON
I byggene blir det montert et sentralt anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Hovedaggregatene blir plassert på tak, med kanalføringer frem til hver leilighet.

OPPVARMING
Leilighetene får sin oppvarming av radiatorer, ventilasjonsluft og varmtvannsforsyning fra fjernvarmenettet til Akershus Varme & Energi. Radiatorer blir plassert på gulv inntil vegg. Badegulv leveres med vannbåren gulvvarme som reguleres med gulv-føler.

TV/DATA/TELEFON
Det føres telefon, datalinje og kabel-TV frem til hver leilighet til et svakstrømsskap. Dette skapet plasseres på et hensiktsmessig sted i bod eller liknende. Fra svakstrømskapet i hver leilighet trekkes anleggene ut til TV-uttak, telefonuttak/bredbånd. Kfr. romskjema. Signalleverandør er Canal Digital. Utbygger har inngått avtale med Canal Digital for TV, telefon og data med 5 års bindingstid. Fast telefonlinje fra Telenor leveres ikke.

Diverse

Det er Thon Eiendom og AF gruppen som står bak prosjektet. Salgsoppgaven bygger på den opprinnelig salgsoppgaven fra utbygger. Det er en forutsetning for handelen at opprinnelig selger godkjenner ny kjøper, og godkjenner transporten.

Forventet innflytting er satt til Q4 2017, endelig avklaring vil bli gitt nærmere fra utbygger med skriftlig varsel.

Det gjøres oppmerksom på at 2. gangs transportkontrakter ikke godkjennes av utbygger, samt at ingen transportkontrakter godkjennes etter 1 mnd. før overtagelse.

BUSTADOPPFØRINGSLOVA:
Salg av bolig under oppføring reguleres av Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Og er salg av kontraktsposisjon mellom selger og Thon Eiendom. Leveransen defineres av endelig kjøpekontrakt med vedlegg. Dette prospekt er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen og fargevalg for bebyggelse og de enkelte enheter. Alle opplysningene i dette prospektet er gitt med selgers forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, f.eks. på grunn av offentlige pålegg uten at den generelle standard forringes.
Tegninger og perspektiv er kun ment som illustrasjon. Justeringer må påregnes i detaljprosjekteringen som følge av for eksempel plassering av sjakter og føringsveier for tekniske anlegg. Det gjøres oppmerksom på at dersom det er avvik mellom leveransebeskrivelse og tegninger, er det leveransebeskrivelse som gjelder. Se ellers leveransebeskrivelse for andre forbehold knyttet til byggingen. Leilighetenes arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik. Kjøpere må være innforstått med den usikkerhet som foreligger mht fremdrift og overtagelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av de her angitte estimerte ferdigstillelsestidspunkter som avtalt frist for ferdigstillelse/overtagelse. Forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke kunne danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning. Endelig overtagelsesdato vil bli varslet skriftlig minst 6 uker på forhånd. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato.

BETALINGSBETINGELSER:
Kjøpesummen og omkostninger betales i følgende terminer :
1) Ved signering av transportkontrakt skal kjøper av kontraktsposisjonen (kjøper 2) innbetale kjøper 1\'s allerede innbetalte 10%, merverdien (kjøper 1\'s gevinst), samt transportgebyret til utbygger. Kjøper 1 vil få tilbakebetalt sin 10% ved salg. Kjøper 1\'s gevinst ved videresalget (merverdien) vil bero på meglers klientkonto frem til kjøper 2 har overtatt leiligheten og fått rettsvern for sitt erhverv. Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper 1.
2) Resterende del av den totale kjøpesummen, dvs. kjøpesummen for boligen, tilsammen kr. 6 800 000,- ved kjøp til prisantydning, samt omkostninger iht. kjøpekontrakten for boligen og eventuelle tilvalgs-/endringsbestillinger betales uoppfordret og må være disponibelt på utbygger sin klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse.

Innbetalt beløp sikres på utbygger sin klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kjøpesummen for boligen eller tilvalgs-/endringsbestillinger før boligselgeren har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringslova § 12. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringslova § 47.

Kjøper 2 bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Beløpet budet skal legges inn på er differansen mellom kontraktsbeløpet på 6.500.000,- og totalsummen av nåværende budstørrelse. Ta kontakt med eiendomsmegler for mer informasjon.

For mer informasjon om budgivning, se \"Viktig informasjon\" i salgsoppgaven.

GARANTISTILLELSE:
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser.
Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen (mellom utbygger og kjøper 1) i byggetiden og 5% (av kjøpesummen mellom utbygger og kjøper 1) i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Risikoen for kjøper 2 er at kjøper 1 ikke har noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra (opprinnelig) selger. Kjøper 2 har da plikt til å betale hele merverdien/påslaget, selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve avtalen med (opprinnelig) selger.

Skulle noe virke uklart, kontakt megler.

Adkomst

Midt i Lillestrøm sentrum. Adkomst via Storgata, evt. Gjerdrumsgata eller Nannestadgata.

Parkering

Parkering vil skje i underjordisk parkeringsanlegg under boligkomplekset. Innkjøring fra Nannestadgaten og nordfasaden til Bygg C. Det tilhører to parkeringsplasser med eiendommen. Disse omsettes enkeltvis for kr 350 000,- til kjøper og er tillagt kjøpesummen allerede. Plassene kan etter overtakelsen selges fritt internt i sameiet.

Fyring/oppvarming

Leilighetene blir varmet opp av radiatorer, ventilasjonsluft og varmtvannsforsyning fra fjernvarmenettet til Akershus Varme og Energi. Radiatorer blir plassert på gulv inntil vegg. Badegulv leveres med vannbåren varme som reguleres med gulvføler.

Tomt

TOMT.EIET

Omkostninger

Panteattest kjøper: 172
Tingl.gebyr obligasjon: 525
Tingl.gebyr skjøte: 525
Dokumentavgift av tomteverdien: 22950
Transportkostnadsgebyr Thon Eiendom/Oppgjør: 55500

Bebyggelse

Området består hovedsaklig av konsentrert boligbebyggelse med noe næringseiendom samt enkelte grønt- og fritidsområder.

Dyrehold

Tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere, ellers øvrige regler etter husordensregler.

Eierskiftefors

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Budgivere og interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæringsskjema og tilstandsrapport/boligsalgsrapport.

Selges "som den er":
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel fravikes til ugunst for kjøper. Eiendommen har allikevel mangel der dette følger av avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" eller § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" eller eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig.