Schultz gate 25

MAJORSTUEN. Særegen 3-roms selveier over to plan med varmtvann & fyring inkludert - nyoppusset 2017 - lekkert bad og kjøkken
 • Oslo
 • Schultz gate 25, 0365 Oslo
 • 3,990,000
Gi bud
 • Schultz gate 25 presenteres av iHUS Eiendomsmegling v/Henrik Nylænder Nilsen og Anders Nykkelmo Solem.

Prisdetaljer

 • Prisantydning3,990,000
 • Fellesgjeld59,194
 • Totalpris4,049,194
 • Primærrom57m2
 • BoligtypeLeilighet
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Etasje1
Gi bud

Areal, byggeår og matrikkel

 • Bruksareal57m2
 • Tomt231m2
 • Byggeår1896
 • Energimrk.G
 • Kommuenr.301
 • Gårdsnr.215
 • Bruksnr.291
 • Seksjonsnr.5
 • Meglers ref.14170060

Visning

 • Søndag 11. Juni, kl. 15:30-16:30

Megler

Henrik Nylænder Nilsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

henrik@ihus.no

97 00 95 14

Særegen 3-roms selveier over to plan med attraktiv beliggenhet på populære Majorstuen.
Leiligheten har vært gjenstand for omfattende oppussing i 2017 og fremstår delikat og innbydende med en særdeles god planløsning.
Fra sin supersentrale beliggenhet, kun 200 meter fra Bogstadveien, er alt man kan tenke seg av servicefasiliteter og kollektivtilbud i umiddelbar nærhet. Allikevel er leiligheten godt skjerm for både støy og innsyn.
Store vindusflater og en generøs takhøyde (ca. 2,85 m. i stuen) gir et luftig preg i leiligheten.

Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene, noe som gir en vesentlig besparelse på strømutgiftene. Mulighet for beboerparkering i gate gjennom Oslo kommune.

Kort fortalt:
* Nyoppusset 3-roms med svært delikat og innbydende standard.
* Effektiv planløsning med mer plass til å bo.
* Generøs takhøyde på ca. 2,85 meter i stuen.
* Svært sentral beliggenhet.
* Mulighet for beboerparkering.
* Mulighet for rask overtagelse.
* Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnadene.
* Lekker parkett fra Åsen Handel.

Innhold

Leiligheten ligger i et svært attraktivt, og veletablert, boområde på Majorstuen. Hammerstads gate strekker seg fra området ved Marienlyst til Industrigata. Her har du alt du kan tenke deg av servicetilbud.
Rett ved leiligheten finner du den svært populære cafèen Bolivar med uteservering og tapasrestauranten Delicatessen. Området har et riktig servicetilbud, og rett utenfor døren finner du også dagligvareforretning, frisører, restauranter og barer.
Bogstadveien, kanskje Norges mest kjente shoppinggate, ligger 200 meter fra leiligheten. Bogstadveien har nettopp gjennomgått en fasjonabel oppgradering som blant annet innbefatter bredere fortau med varmekabler og støydempende trikkeskinner. Her finnes tilbud for de fleste behov, det være seg trendy motebutikker, små, koselige nisjebutikker, eller større kjedebutikker.

Kollektivtilbud
I trikketraseen i Bogstadveien har trikk nr. 11 (Diesen - Majorstuen) og 19 (Ljabru - Majorstuen) ha hyppige avganger. 4-5 minutters gange fra leiligheten ligger Majorstuen t-banestasjon. Her stopper alle t-banens linjer og flere trikkelinjer, samt stambusser som nr. 20 og 37. Kollektivtilbudet er med andre ord komplett!

Rekreasjons- og turmuligheter
For de turglade finnes det flere parkanlegg med rekreasjonsmuligheter. Fem minutter fra leiligheten ligger Stensparken. En liten spasertur fra leiligheten finnes også Frognerparken og Slottsparken. Fra Majorstuen T-bane tar linje 1 deg til Frognerseteren og Nordmarka på 25 minutter.

Avstand til høyskoler og universiteter
Fra leiligheten er det ca. 15 minutters gange til Høyskolesentret på Bislett, Universitetet på Blindern, Tannlegehøyskolen og Vetrinærhøyskolen på Adamstuen.

Standard

Gulv: Parkett i oppholdsrom. Flis med varmekabler på bad.
Vegg: Malte flater. Flis på bad.
Himling: Malte flater.

Boligen
Fra sin skjermede og fine beliggenhet i byggets høye 1. etasje inneholder leiligheten entré, kjøkken, soverom, stue, bad og disponibelt rom. Planløsningen er særdeles effektiv og smart utformet med mer plass til å bo. Lekre detaljer, smakfull og delikat standard, i kombinasjon med den klassiske takhøyden og sjarmen, gjør dette til en bolig du kan flytte rett inn i.

Entré
Entreen har plass til jakkeknagger og skohyller, i tillegg til øvrig oppbevaringsmøblement. Dørcalling med -åpner.

Kjøkken
Tidsrikitg og stilig kjøkkeninnredning i sort finish og marmorinspirert benkeplate. Innredningen har integrert oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap, komfyr og indusjonstopp. Rikelig med skap- og benkeplass. 4 nye kurser.

Stuen
Romslig stue med fin soneinndeling til både spisebord og sofagruppe. De store vindusflatene tilfører rikelig med naturlig lys. I kombinasjon med takhøyden gir dette et luftig preg på rommet. Lekkert trappeløp ned til kjelleren.

Badet
Lekkert flislagt bad med moderne fliser i gråfarge og delikat innredning. Stor dusjnisje med innfoldbare glassvegger, vegghengt wc fra Villeroy Boch, servant på benk med blandebatteri fra Hansgrohe og downlights i taket. Opplegg for vaskemaskin under trappeløpet fra stue ned til kjeller.

Soverom
Godt soverom med skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen. Varmtvannsradiator under vindu. Vender inn mot rolig bakgård.

Soverom 2
Stort og romslig rom i kjelleren med flere bruksmuligheter, blant annet kontor, barnerom, gjesterom eller lagringsplass. Varmefolie i gulv. Lite vindu ut mot bakgården. Soverommet er ikke godkjent til varig opphold.

Diverse

* Sameiet består av 6 boligseksjoner og 5 næringsseksjoner.
* Sameiet har adresse Schultz\' gate 25.
* Regnskap for 2015 viser et overskudd på kr. 18.577,-. For 2016 er det budsjettert med et overskudd på kr. 140.590,-.
* Vaktmestertjenester leveres av OBOS eiendomsdrift.
* Lysekroner soverom 1.etg + stue kan medfølge.
* Hvitevarer i kjøkken medfølger.
* Det foreligger samsvarserklæringer på det elektriske arbeidet.
Det foreligger kvitteringer på rørleggerarbeid for både bad og kjøkken. Rørleggermester Erik Gundersen AS. Elektriker Ampere Installasjon og Service AS.

Adkomst

Adkomst via felles inngangsparti fra Schultz gate. Følg forøvrig iHUS visningsskilter ved annonserte fellesvisninger.

Parkering

I gate etter stedets gjeldende bestemmelser. Mulighet for beboerparkering v/ Oslo Kommune. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området. (Sone A)

Fyring/oppvarming

Vannbåren varme med radiator i oppholdsrom tilknyttet bergvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i gulv på bad.

Tomt

TOMT.EIET

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Fellesutgifter

3866

Omkostninger

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER: 10000
Dokumentavgift: 104970
Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt): 6500
Panteattest kjøper: 172
Tingl.gebyr obligasjon: 525
Tingl.gebyr skjøte: 525

Bebyggelse

Området består i all hovedsak av lavblokkbebyggelse med tilhørende boliger og anlegg. Flere grønne lunger i umiddelbar nærhet.

Dyrehold

Tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere, ellers øvrige regler etter husordensregler.

Eierskiftefors

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Budgivere og interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæringsskjema og tilstandsrapport/boligsalgsrapport.

Selges "som den er":
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel fravikes til ugunst for kjøper. Eiendommen har allikevel mangel der dette følger av avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" eller § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" eller eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig.